Parcours en locaties

Voor de KLM Urban Trail Leiden op zondag 3 december 2023 wordt een supergaaf parcours ontwikkeld. Je kunt kiezen voor een korte route van ongeveer 5 à 6 km of een lange route van ongeveer 10 à 12 km. Vanaf de start ontdek je de binnenstad vol gezellige straten, pleinen, historische gebouwen en andere bezienswaardigheden. 

Stap voor stap maken we alle locaties bekend. Kom regelmatig terug op deze pagina om te zien welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

 

Parcourskaart

De parcourskaart wordt later bekend gemaakt.

Rijksmuseum Boerhaave

Wat zijn de belangrijkste ontdekkingen uit onze Nederlandse wetenschapsgeschiedenis? Welke onderzoekers zaten daarachter en hoeveel impact hebben hun ontdekkingen op ons leven van vandaag? Ontdek meer over hun uitvindingen en denk mee over grote vragen van nu. 

Met een collectie die vijf eeuwen onderzoek en innovatie biedt Rijksmuseum Boerhaave bezoekers van alle leeftijden een intrigerende kijk in de wereld van wetenschap, die nu tijdens de KLM Urban Trail Leiden op een wel heel bijzondere manier te zien is. Ontdek op een sportieve en unieke manier hoe cultuur en wetenschap samenkomt in de historische Leidse binnenstad. 

Inschrijving geopend!

Yes! Op zondag 3 december 2023 is het tijd voor de allereerste KLM Urban Trail Leiden. Je kunt nu inschrijven!

Lees meer